Ποιμαντική επίσκεψη στο Ασκληπιείο Βούλας

0

Πρόσφατα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο, Εφημέριο του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος «Ασκληπιείου Νοσοκομείου», τον π. Αντώνιο Χρήστου,

Εφημέριο του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας  και από μια ομάδα εθελοντριών και εθελοντών, πραγματοποίησε, όπως πράττει κάθε χρόνο, ποιμαντική επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, ενόψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.
Από τις 5.00 μ.μ. έως και τις 9.15 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου, μοιράζοντας Χριστουγεννιάτικα δώρα, (εικονάκια, δέματα με ευλογίες και γλυκίσματα), σε όλους τους ασθενείς, στο ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στους συνοδούς των ασθενών.
Όταν ολοκληρώθηκε  και ο πνευματικός απολογισμός, οι εθελοντές έλαβαν την ευλογία και τις προσωπικές ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου και ανανέωσαν όλοι το ραντεβού τους για την επόμενη συντονισμένη επίσκεψη, κατά το Πάσχα του 2016.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.