Ο φούρνος με το πιο γλυκό ψωμί στον Άγιο Δημήτριο

0

Στο πλαίσιο υλοποίησης της πρακτικής άσκησης των μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου, οι τελειόφοιτοι μαθητές του εργαστηρίου Μαγειρικής, συμμετέχουν και φέτος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, το οποίο διεξάγεται σε γειτονικό φούρνο.

 

Εδώ και τρία χρόνια, ο συγκεκριμένος φούρνος άνοιξε τις πόρτες του και στα παιδιά του Εργαστηρίου και “αγκάλιασε” με τρόπο απαράμιλλο τις ειδικές εκπαιδευτικές τους ανάγκες.
Όπως αναφέρει η διοίκηση του σχολείου: «Οι ιδιοκτήτες Νίκος και Κατερίνα και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι δέχονται τους μαθητές μας στον χώρο εργασίας τους με ιδιαίτερη θέρμη και τους καθοδηγούν ακούραστα στην εκπαίδευσή τους στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και στις βοηθητικές εργασίες του αρτοποιείου.
Η συνεργασία του σχολείου μας με το αρτοποιείο δίνει στους μαθητές μας τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις προεπαγγελματικές τους δεξιότητές και να εξοικειωθούν στην πράξη με το εργασιακό περιβάλλον. Τους βοηθάει επίσης να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει κατά τη φοίτησή τους στο Εργαστήριο Μαγειρικής του σχολείου και να τις εφαρμόσουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.
Εκ μέρους της Διεύθυνσης, του Συλλόγου Διδασκόντων και των μαθητών του σχολείου μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη συμβολή της επιχείρησης στην ουσιαστική εκπαίδευση των μαθητών μας.»

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα.Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.