Ο Δήμος Ιλίου στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες

0

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων για τους ωφελούμενους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιλίου παραδόθηκαν από γνωστό τηλεοπτικό σταθμό στο πλαίσιο της δράσης που διοργανώνει «Όλοι Μαζί Μπορούμε»,

τα οποία συγκεντρώθηκαν σε θεατρικές παραστάσεις στο θέατρο «Αθηνά» και στο θέατρο «Λαμπέτη», όπου οι θεατές αντί εισιτηρίου προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δήλωσε σχετικά:
«Φαίνεται ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη περισσεύει στην κοινωνία μας και ο κόσμος το αποδεικνύει αυτό καθημερινά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον ΣΚΑΪ και να τον συγχαρώ για όλες τις δράσεις ευαισθητοποίησης που οργανώνει, τους ηθοποιούς, αλλά και όλους όσους συνέβαλλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που πλήττονται και αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης. Τέτοιες πρωτοβουλίες, είναι αναγκαίες προκειμένου να ισχυροποιηθεί το πνεύμα της προσφοράς τόσο των πολιτών, όσο και των επιχειρήσεων.»

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.