Νέες συνεργασίες για το “Φάρο Τυφλών”

0

Ο Πρόεδρος της

ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης δέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του ΔΣ του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Φάρος Τυφλών Ελλάδας» Εμ. Μπασιά και τη Γραμματέα του ΔΣ Δ. Κατσαρού.
Κατά τη συνάντηση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τον κ. Πατούλη για τις κοινωνικές υπηρεσίες που παρέχει ο Φάρος στα άτομα με προβλήματα όρασης ανά την Ελλάδα, την προσπάθεια που καταβάλλει για την επαγγελματική τους αποκατάσταση αλλά και τη δημιουργία ευκαιριών και μέσων προαγωγής του πνευματικού και μορφωτικού τους επιπέδου.
Ειδικότερα, όπως ανέφεραν, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων που αναπτύσσουν είναι η κατασκευή ειδών καθαριότητας τα οποία προμηθεύουν σε δημοτικές αρχές και άλλες κρατικές υπηρεσίες, υπογραμμίζοντας πως μέσω αυτής της δράση στηρίζονται θέσεις εργαζομένων.
Σε αυτή την κατεύθυνση ζήτησαν τη στήριξη του Προέδρου της ΚΕΔΕ προκειμένου να διευρυνθεί η δράση σε περισσότερους Δήμους της χώρας, πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον κ. Πατούλη.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζεται πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συμδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.