Νεαροί Αλβανοί ρήμαζαν σπίτια στα νότια προάστια

0

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιο-Ανατολικής Αττικής συμμορία επικίνδυνων Αλβανών που ρήμαζε εδώ και πολύ καιρό σπίτια στα Νότια Προάστια.

Οι Αλβανοίς ηλικίας 28, 30 και 39 ετών, διαθέτοντας υπερ-σύγχρονα εργαλεία παραβίαζαν πόρτες ασφαλείας και παράθυρα μέσα σε ελάχιστό χρόνο αδειάζοντας ότι πολύτιμο υπήρχε μέσα στα σπίτια στις περιοχές του Π. Φαλήρου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Αλίμου, Γλυφάδας και Βούλας.
Μετά από πολυήμερες έρευνες άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιο-Ανατολικής Αττικής συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την ομάδα των Αλβανών στην προσπάθειά τους να εισβάλλουν σε συγκρότημα πολυκατοικιών στο Π. Φάληρο.
Από έρευνες στο διαμέρισμα-γιάφκα στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν κλοπιμαία αξίας άνω των 100.000 ευρώ ενώ η συμμορία διέθετε ειδικό εξοπλισμό για την κοστολόγηση χρυσαφικών.
Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 20 κλοπές από οικίες, ενώ εκτιμήσεις αντρών της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει πραματοποιήσει αρκετές ακόμα που δεν έχουν αναφερθεί από τους ιδιοκτήτες.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα «ΧΤΥΠΟΣ». Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.