Connect with us

Αμαρουσίου

Mε τιμές η υποδοχή των Αχράντων Παθών στο Μαρούσι

Published

on

Με κάθε επισημότητα και σε ατμόσφαιρα θρησκευτικής κατάνυξης υποδέχτηκε το Μαρούσι τα Άχραντα Πάθη, στο Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου, την περασμένη Παρασκευή.

Τα ιερά σεβάσματα που αποτελούνται από τεμάχιο Τίμιου Ξύλου, τεμάχιο από τον Ακάνθινο Στέφανο, τεμάχιο από την Ιερά Χλαμύδα, τεμάχιο από τον Ιερό Σπόγγο, λαξευμένο μάρμαρο από τον Πανάγιο Τάφο, καθώς και μέρος από την πλεξίδα του Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού υποδέχθηκαν με τις αρμόζουσες τιμές Άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας, η Φιλαρμονική της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, οι εφημέριοι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου π. Νικόλαος Μανώλης και π. Χρυσόστομος Στεφανιδάκης, οι ιερείς από της ενορίες της πόλης, εκπρόσωπος της Αστυνομίας και πλήθος πιστών.  
Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην τελετή υποδοχής, καθώς συμμετείχε στο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών στην Καβάλα, παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Βελής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής και Κατερίνα Ιωάννου. Μετά την τελετή υποδοχής, ακολούθησε η Ακολουθία των Χαιρετισμών και την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

    
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ