Άλλο ένα δημόσιο ΚΤΕΟ σε λειτουργία

0

Σε συνεδρίασh το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής  αποφάσισε

μετά από εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Ερμίνας Κυπριανίδου την επαναλειτουργία του δεύτερου Δημόσιου Κέντρου Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων που βρίσκεται στη Μάνδρα της Δυτικής Αττικής.
Ήδη συμπληρώθηκαν δύο χρόνια πλήρους λειτουργίας του Δημόσιου ΚΤΕΟ Χολαργού, που αναβαθμίστηκε μηχανολογικά, με βάση σύγχρονες προδιαγραφές και παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες. Σήμερα έχει ελέγξει 13.762 οχήματα και έχει εισπράξει 696.418 ευρώ υπέρ του δημόσιου προϋπολογισμού. Το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών εγγυώνται την ασφαλή οδική συμπεριφορά των οχημάτων.
Ήδη έχουν επιτευχθεί συμφωνίες ώστε να δημόσια ΚΤΕΟ να παρέχουν υπηρεσίες για τα οχήματα του ΕΚΑΒ, των Δήμων Αγ. Παρασκευής, Παλλήνης, Ηλιούπολης, Ν. Ψυχικού και τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζετε πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδιαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συνδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.