Εκδηλώσεις για την Τρίτη Ηλικία στο Ίλιον

0

Με κέφι, χορό και τραγούδι πραγματοποιήθηκαν οι επιτυχημένες εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Τρίτη Ηλικία που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Ιλίου στο Αθλητικό Κέντρο Ραδιοφωνίας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ο Δήμος Ιλίου βράβευσε τα ζευγάρια που επί δεκαετίες υπηρέτησαν τον θεσμό του γάμου και τις αξίες της οικογένειας, απονέμοντας επαίνους σε όσα συμπλήρωσαν τα πενήντα (50) χρόνια γάμου.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο οποίος παρευρέθηκε σε όλες  τις εκδηλώσεις, δήλωσε:
«Τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας απέδειξαν ότι παραμένουν δραστήριοι, συμμέτοχοι, δημιουργικοί και δυναμικοί, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλους μας. Για τα πολύτιμα, όμως, μαθήματα ζωής που παραδίδουν υπηρετώντας τον θεσμό του γάμου, ο Δήμος μας κάθε χρόνο επιβραβεύει τα ζευγάρια που με αλληλοσεβασμό και κατανόηση, στέκονται αγέρωχοι στο χρόνο και στυλοβάτες του θεσμού της οικογένειας. Τους ευχαριστούμε πολύ.»

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.