Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Dr Kontos»: Σήμερα η απολογία του ψευτογιατρού για τους 12 θανάτους και τις 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Εξηγήσεις για το θάνατο 12 καρκινοπαθών αλλά και για τις απόπειρες ανθρωποκτονιών άλλων 14, δίνει σήμερα, εκτός απροόπτου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο 48χρονος Ν. Κοντοστάθης αποκαλούμενος και ως «ψευτογιατρός».

Σήμερα το δικαστήριο θα καλέσει στο βήμα τον 49χρονο που δήλωσε ενώπιον των αρχών “εμπειρικός βοτανολόγος”, να απολογηθεί για την δράση του “Dr Kontos” που περιγράφεται στο κατηγορητήριο.

Ο εμφανιζόμενος ως διακεκριμένος ογκολόγος ή νευρο-ογκολόγος, που υποσχόταν ίαση σε καρκινοπαθείς και ασθενείς με βαριές νοσήσεις σήμερα καλείται να λογοδοτήσει για τα πεπραγμένα του. Πεπραγμένα, που σύμφωνα με τη δικογραφία, έτυχαν της συνδρομής άλλων 16 συγκατηγορουμένων τού “Dr Kontos” γιατρών, στελεχών συγκεκριμένης κλινικής, μίας μοναχής και άλλων, που φέρονται να ενίσχυαν σε ασθενείς την πεποίθηση ότι ο “ψευτογιατρός” ήταν υψηλού επιστημονικού κύρους.

Τα θύματα στις περισσότερες περιπτώσεις πείθονταν πως ο “Δόκτορας Κόντος” είναι ένας καταξιωμένος επιστήμονας που ουσιαστικά «έχει εξουδετερώσει τον καρκίνο» με την μέθοδο που ακολουθεί, πλην όμως «τον πολεμά η επιστημονική κοινότητα για λόγους οικονομικών συμφερόντων» και έτσι «εφαρμόζει τις θεραπείες του στην Ελβετία μόνο για ιδιαίτερα ευκατάστατους ασθενείς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ