Δεν έχουμε λάβει τις προτάσεις τις ΚΕΔΕ, υποστηρίζει το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης

0

Aνακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, η οποία απαντά στην

επιστολή της ΚΕΔΕ προς τον αρμόδιο Υπουργό κο Δ.. Παπαδημητρίου, ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά με τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις της ΚΕΔΕ επί του Σχεδίου Νόμου για το «Πλαίσιο λειτουργίας υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων».
Η ΚΕΔΕ από την πλευρά της υποστηρίζει ότι έχει αποστείλει εγκαίρως και εμπροθέσμως, από τις 22/12/2016 την υπ’ αριθμ. 543/15-12-2016 απόφαση του ΔΣ της που αφορά στην πρόταση νόμου για το υπαίθριο εμπόριο.  
Θετικό πάντως θεωρήθηκε από την Ένωση Δήμων το γεγονός ότι το αρμόδιο Υπουργείο διατυπώνει τη θέση,  στο πλαίσιο της ανοιχτής δημόσιας διαβούλευσης, ότι θα λάβει υπόψη του τις προτάσεις.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζετε πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδιαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συνδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.