5η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας

0

Το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι ΑμεΑ

και η Παιγνιοθήκη Αγ. Παρασκευής

στην πετυχημένη διοργάνωση

Η ομάδα χορού του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγ. Παρασκευής και της Παιγνιοθήκης Αγ. Παρασκευής συνοδευόμενη από την κ.Μ. Καρβέλη, Κοινωνική Λειτουργό και την κ. Κ. Μαρτίνη, εθελόντρια του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου, την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 συμμετείχε, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στην 5η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας, στο θεατράκι της Πλατείας του Αϊ-Γιάννη.

Τα μέλη της ομάδας χορού έδωσαν για μια ακόμη φορά τον καλύτερό τους εαυτό χορεύοντας και διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους θεατές. Η ομάδα των ΑμεΑ εντάχθηκε στις ομάδες των μαθητών και μαθητριών από τα Δημοτικά και Λύκεια Σχολεία της πόλης. Συγκεκριμένα χόρεψαν δύο χορούς: Ζωναράδικο (Θράκη) και Συρτό στα Τρία (Μακεδονία) υπό την καθοδήγηση της Δασκάλας χορού κας Β. Ιωάννου.
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ.N. Κωβαίος-Ντούσκος, παρευρέθηκε και συνεχάρη το προσωπικό και τα μέλη του Εργαστηρίου για την προσπάθεια που καταβάλλουν αναφορικά με την αποδοχή των μελών από την τοπική κοινωνία της Αγ. Παρασκευής.
Αμέσως μετά τη λήξη των χορευτικών επιδείξεων απονεμήθηκε από τον Αντιδήμαρχο, Αναμνηστικός Έπαινος Συμμετοχής, στα μέλη της ομάδας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης και η Πρόεδρος της Παιγνιοθήκης
Αγ. Παρασκευής κ.Ε. Δεληγιώργη, η οποία έδωσε με τη σειρά της θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του Εργαστηρίου για τη σημαντική βελτίωση που έχουν επιδείξει κατά τα τελευταία έτη στις χορευτικές τους ικανότητες, βελτίωση που οφείλεται και στην κ. Ιωάννου την οποία ευχαρίστησε θερμά.
Η Διεπιστημονική Ομάδα του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ συγχαίρει τους διοργανωτές της 5ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας, την ‘Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ,τους λειτουργούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τους μαθητές για την αξιόλογη και επιτυχημένη διοργάνωση.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.