Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόσκοποι και Οδηγοί έκλεισαν

μαζί τη φετινή χρονιά

Κοινό κλείσιμο της προσκοπικής & οδηγικής χρόνιας, πραγματοποιήθηκε  από τα τοπικά τμήματα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, την Ένωση Παλαιών Προσκόπων, το τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και της Ομάδας Συνεργασίας Νέας Φιλαδέλφειας, υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ (Λεωφ. Δεκελείας και Γρ. Ξενοπούλου, απέναντι από την είσοδο «Κένταυρος» του Άλσους).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος κα Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Χαράλαμπος Μπόβος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Νίκος Παπανικολάου, καθώς και πολίτες και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και της ευρύτερης περιοχής.
Στο χαιρετισμό της η Δήμαρχος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά από κοινού μεταξύ των Σωμάτων των Προσκόπων και των Οδηγών, με την ηθική και ουσιαστική υποστήριξη του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, ενώ συνεχάρη τους αρχηγούς των Σωμάτων για την έντονη δραστηριότητά τους, την ανάληψη πρωτοβουλιών και τη διοργάνωση εκδηλώσεων που διαπαιδαγωγούν τα παιδιά, με αξίες που είναι πολύ σημαντικές, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας.
Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος ευχαριστεί τους χορηγούς για τις πίτσες, τα νερά και τα αναψυκτικά που χορήγησαν στα παιδιά που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ