1ο Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας στο Παλαιό Φάληρο

0

Με το σύνθημα “Οι φύλακες της φύσης” πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας και Οικολογικής Μετακίνησης στους χώρους του 12ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου, παρουσία του Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη και της υπεύθυνης των Δημοτικών Βιβλιοθηκών, δημοτικής συμβούλου της διοίκησης Βίκυς Ανδρικοπούλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από τον προαύλιο χώρο του Σχολείου με διάφορες δράσεις, ποδήλατα και πατίνια, χειροτεχνίες, ζωγραφική, τεράστια επιδαπέδια παιχνίδια και απονομή διπλωμάτων οικολογικού ποδηλάτη για τους μικρούς μαθητές.
Συνεχίστηκε δε, στη θεατρική σκηνή του σχολείου, όπου οι διοργανωτές παρουσίασαν την παράσταση “Ο αγώνας της Οδικής Ασφάλειας και της Οικο-λογικής Μετακίνησης”.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης, συνεχάρη τους συντελεστές για την πρωτοβουλία τους αυτή και προέτρεψε τα παιδιά να σταθούν με ιδιαίτερη προσοχή στα όσα είδαν και άκουσαν, γιατί αποτελούν βασικούς παράγοντες της ασφάλειάς τους.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.