190 χρόνια από το θάνατο του Ι. Καποδίστρια

0

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Γ. Πατούλης θα παρουσιάσει σήμερα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00, το αφιερωματικό ημερολόγιο-λεύκωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια των εκδόσεων Μίλητος, που έγινε σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας» τιμώντας την προσωπικότητα και το έργο του μεγάλου Έλληνα πολιτικού.
Η πρωτοβουλία της έκδοσης έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση 190 χρόνων από την εκλογή του Ιωάννη Καποδίστρια ως πρώτου Κυβερνήτη του Ελληνικού Κράτους τον Απρίλιο του 1827, με απόφαση της Γ’ Εθνικής Συνέλευσης της Τροιζήνας.
Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».
Εκτός από τον κ. Πατούλη που θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, στο έργο του Ιωάννη Καποδίστρια θα αναφερθεί με ομιλία της η καθηγήτρια Συγκριτικής Πολιτευμάτων, Πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας» και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων και Κέντρων για την UNESCO, Δρ. Μαίρη Μαρούλη-Ζηλεμένου.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζεται πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδιαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συνδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.