23 Ιανουαρίου 2021
Περισσότερα
  Αρχική Ειδήσεις Χαρδαλιάς για συγκέντρωση στο Εφετείο: Κάθε συνάντηση 20.000 είναι σχεδόν σίγουρο ότι...

  Χαρδαλιάς για συγκέντρωση στο Εφετείο: Κάθε συνάντηση 20.000 είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φέρει κρούσματα

  0

  Ότι τον ανησύχησε η συγκέντρωση στο Εφετείο για τη Δίκη της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς ερωτώμενος σχετικά κατά τη σημερινή ενημέρωση.

  Την ανησυχία του σχετικά με την συγκέντρωση της Τετάρτης στο Εφετείο σημείωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Ερωτώμενος σχετικά με τη μεγαλειώδη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Χαρδαλιάς, σημείωσε: «Ναι με ανησύχησε η εικόνα έχω τοποθετηθεί για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Αντιλαμβάνομαι την πρόθεση. Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει κάποια μικρή ή μεγάλη έξαρση. Κάθε μεγάλος ή μικρός συγχρωτισμός εγκυμονεί κινδύνους. Κάθε συνάντηση 20.000 ανθρώπων είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φέρει κρούσματα».

  Σχετικά με τη συγκέντρωση ρωτήθηκε και ο Γκίκας Μαγιορκίνης, ο οποίος με τη σειρά του σημείωσε: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα δώσει πολλούς μεταδότες, αλλά είναι ένα γεγονός υπερμετάδοσης. Δεν φέρνουν όλες οι συγκεντρώσεις απαραίτητα υπερμεταδόσεις. Απευχόμαστε αυτό το σενάριο, δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε, θα παρακολουθούμε στενά τα κρούσματα, θα δούμε και από τις ιχνηλατήσεις αν είχαν πάει σ’ αυτή τη συγκέντρωση». 

  Σχολιάστε το άρθρο

  Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
  Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.