Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

«Το παιδί πάνω από όλους» έβαλε ο Δήμος Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετείχε στην πανελλαδική δράση «Το παιδί πάνω από όλους» του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για τα παιδιά των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής.

Η δράση στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Πετρούπολης μαζί με άλλους 59 Δήμους από την Αττική, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 μεταξύ 10:00 – 14:00 στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

Από νωρίς το πρωί, οι πολίτες προσέρχονταν στον χώρο υποδοχής του Κέντρου προσφέροντας σχολικά είδη προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες κάθε παιδιού που το χρειάζεται για μια παραγωγική σχολική χρονιά.

Σημειώνεται ότι η δράση πραγματοποιήθηκε με όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας που
προβλέπουν οι αρμόδιες αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος σε δήλωσή του, ευχαρίστησε την ομάδα του «Όλοι μαζί μπορούμε» για την πρωτοβουλία και την κοινωνική προσφορά τους, τονίζοντας: “Φέτος, η συμμετοχή όλων μας σε δράσεις σαν αυτή είναι ακόμα πιο σημαντική, με δεδομένο το κλίμα ανασφάλειας που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα μας! Με τη συμμετοχή όλων, θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα, ώστε να ξεκινήσει με θετική διάθεση και αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ