Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026
34.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026

    Τάσος Αρνιακός: Γιατί ζηλεύει τους συναδέλφους του

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο Τάσος Αρνιακός, γνωστός μετεωρολόγος, εξέφρασε τη λύπη του για την έλλειψη χρόνου που είχε για την παρουσίαση των καιρικών συνθηκών στο κανάλι όπου εργάζονταν.

    Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Καλύτερα αργά”, δήλωσε ότι ζηλεύει συναδέλφους του που έχουν 10 έως 15 λεπτά για να αναλύσουν τον καιρό.

    Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Αρνιακός τόνισε: «Δυστυχώς το κανάλι που ήμουν, δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου στον καιρό. Ο χρόνος που μου δινόταν ήταν 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα, συν 1,5 λεπτό με μουσικό χαλί στην αρχή και στο τέλος. Αισθανόμουν στριμωγμένος… ».

    Ανασκόπηση της καριέρας του

    Ο μετεωρολόγος έχει υπογραμμίσει πολλές φορές την επιθυμία του να προσφέρει πιο αναλυτικές και κατανοητές πληροφορίες για τον καιρό, κάτι που θεωρεί πολύ σημαντικό για το κοινό.

    Η δουλειά του απαιτεί όχι μόνο γνώσεις αλλά και τον κατάλληλο χρόνο για να μπορέσει να μεταφέρει αυτές τις γνώσεις στους θεατές.

    Ο Αρνιακός θεωρεί ότι η αναβάθμιση των καιρικών προβλέψεων θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερη ενημέρωση του κοινού και, κατ’ επέκταση, σε καλύτερη προετοιμασία απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ