Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Συνεχίζει τη δράση του το Κέντρο Γυναίκας του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κέντρο Γυναίκας του Δήμου Αγίας Παρασκευής συνεχίζει δυναμικά ανακοίνωσε το νέο εβδομαδιαίο πρόγραμμά δραστηριοτήτων του.

Επισημαίνεται πως στο Κέντρο Γυναίκας Αγίας Παρασκευής από τις 17/09/2020 λειτουργεί τμήμα με αντικείμενο μελέτης την Ιστορία της Τέχνης. Υπεύθυνη του τμήματος θα είναι η κ. Μαρία Μπουρδέρη, η οποία θα συνεργάζεται με τον κ. Μιχάλη Καλογεράκη κατά τις ώρες παράδοσης των μαθημάτων των Εικαστικών.

Επίσης, κάθε Τρίτη 10.00-12.00, θα παραδίδει σεμινάρια Ιστορίας της Τέχνης και θα διοργανώνει εξωτερικές δραστηριότητες (Μουσεία, Πινακοθήκη κ.λπ.) στο πλαίσιο των σεμιναρίων με ολιγομελή τμήματα, σύμφωνα με ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στον COVID-19.

Και η διατροφολόγος- διαιτολόγος κ. Ευγενία Μποτζούρογλου θα δέχεται στο Κέντρο Γυναίκας κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 9.30-13.00, μετά από συνεννόηση. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6080217, ενώ η Ομάδα Ψυχολογίας, η οποία θα πραγματοποιεί συναντήσεις στο Α΄ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30), θα αποτελείται από ολιγομελή αριθμό ατόμων και θα τηρεί τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στα μέτρα προστασίας από τον COVID-19.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ