Συνεχίζει τη δράση του το Κέντρο Γυναίκας του Δήμου Αγίας Παρασκευής

0

Το Κέντρο Γυναίκας του Δήμου Αγίας Παρασκευής συνεχίζει δυναμικά ανακοίνωσε το νέο εβδομαδιαίο πρόγραμμά δραστηριοτήτων του.

Επισημαίνεται πως στο Κέντρο Γυναίκας Αγίας Παρασκευής από τις 17/09/2020 λειτουργεί τμήμα με αντικείμενο μελέτης την Ιστορία της Τέχνης. Υπεύθυνη του τμήματος θα είναι η κ. Μαρία Μπουρδέρη, η οποία θα συνεργάζεται με τον κ. Μιχάλη Καλογεράκη κατά τις ώρες παράδοσης των μαθημάτων των Εικαστικών.

Επίσης, κάθε Τρίτη 10.00-12.00, θα παραδίδει σεμινάρια Ιστορίας της Τέχνης και θα διοργανώνει εξωτερικές δραστηριότητες (Μουσεία, Πινακοθήκη κ.λπ.) στο πλαίσιο των σεμιναρίων με ολιγομελή τμήματα, σύμφωνα με ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στον COVID-19.

Και η διατροφολόγος- διαιτολόγος κ. Ευγενία Μποτζούρογλου θα δέχεται στο Κέντρο Γυναίκας κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 9.30-13.00, μετά από συνεννόηση. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6080217, ενώ η Ομάδα Ψυχολογίας, η οποία θα πραγματοποιεί συναντήσεις στο Α΄ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30), θα αποτελείται από ολιγομελή αριθμό ατόμων και θα τηρεί τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στα μέτρα προστασίας από τον COVID-19.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.