Στην καλοκαιρινή γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος η Λ. Κεφαλογιάννη

0

Στην καλοκαιρινή εκδήλωση του Σικιαριδείου Ιδρύματος παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη.

Η κα Κεφαλογιάννη στο χαιρετισμό της εξήρε το όραμα και το έργο του Ιδρύματος, τονίζοντας την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής. «Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα και με κάθε ευκαιρία αποδεικνύει την αγάπη του και την έμπρακτη στήριξή του σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Παραμένουμε κοντά σας. Μέλημά μας η βελτίωση της ποιότητας ζωής, η δημιουργική απασχόληση, η ενίσχυση της κοινωνικοποίησης των παιδιών και η στήριξη των οικογενειών».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη την πρόεδρο του Σικιαριδείου κ. Λιούτα, καθώς επίσης τους λειτουργούς και όλους τους εργαζομένους για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και μαζί με τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Π.Κόνιαρη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου Δημήτρη Σμυρνή ξεναγήθηκαν στους χώρους του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.