Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Πρόεδρος στην ΟΣΥ ο Βασίλης Ξυπολυτάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόεδρος της Εταιρίας «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.» ΟΣΥ από τις 20 Μαρτίου ανέλαβε ο Βασίλης Ξυπολυτάς. Η εταιρία είναι αρμόδια για τον προγραμματισμό, την οργάνωση και την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου με οδικά μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία και τρόλεϊ) στην περιοχή αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ. Η ΟΣΥ είναι μία από τις μεγαλύτερες ΔΕΚΟ (Δημόσιες Επιχειρήσεις Κοινής Ωφελείας), τρίτη πανελλαδικά, με 2.000 οχήματα και 5.000 προσωπικό.

Στις τελευταίες εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής αναμετρήθηκε με τους μεγάλους της Β’ Αθηνών, κατορθώνοντας να εξασφαλίσει πάνω από 15.000 ψήφους.

Το βιογραφικό του Βασίλη Ξυπολυτά, όπως το ανακοίνωσε η ΟΣΥ:

«Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι κάτοχος τριών μεταπτυχιακών τίτλων, ΜΑ Environmental Management από τo Harvard University, ΜΑ European Studies από το Πανεπιστήμιο του Kings College – University of London και Διοίκησης Επιχειρήσεων (M.B.A.) από το Coventry Business School, με πτυχίο BA Management and Marketing από το Πανεπιστήμιο του Coventry. Έχει δεκαετή εμπειρία σε θέσεις διοίκησης σε ΟΤΑ και ΔΕΚΟ, με γνώση στη διαχείριση στόλων ειδικών οχημάτων (Ασθενοφόρα, Πυροσβεστικά, Απορριμματοφόρα). Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κηφισιάς. Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ