Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πνιγμός 6χρονης: Σοκαριστική η μαρτυρία του ψαροτουφεκά που ανέσυρε το άτυχο κοριτσάκι

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ψαροτουφεκά Παύλου Μπουρνά που βρήκε την 6χρονη που πνίγηκε στην Κόρινθο.

Όπως περιέγραψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την είδε κάτω από μια βάρκα και την έβγαλε στην ακτή.

«Την ώρα που κολυμπούσα και έψαχνα για ψάρια, κάποια στιγμή που πήγα να βγω προς τα πάνω για να πάρω ανάσα. Αντιλήφθηκα πως κάτω από μια βάρκα υπήρχε κάτι. Παρατήρησα καλύτερα και είδα ότι είναι ένας άνθρωπος, ένα παιδί. Ξεκίνησα φώναζα στη γυναίκα μου να πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία, στο λιμενικό… Έβγαλα έξω το παιδάκι τότε αντιλήφθηκα το μέγεθος… Ότι είναι παιδί… Προσπάθησα να του δώσω τις πρώτες βοήθειες. Το παιδί δεν… Ήταν μπλε… Δεν .. Ήδη είχε φύγει ίσως και πολύ ώρα», είπε ο κ. Μπουρνάς.

Ο ψαροτουφεκάς ανέφερε ότι ο πατέρας δεν ήταν κάπου εκεί όταν έβγαλε έξω την εξάχρονη, αλλά ήρθε μετά από λίγο, όταν έφτασε και ο αστυνομικός που ειδοποίησαν εκείνος και η γυναίκα του. Όπως είπε ήταν σε κατάσταση σοκ και έλεγε στον αστυνομικό «Πες μου ότι το παιδί μου είναι ζωντανό, πες μου ότι το παιδί μου είναι ζωντανό, δεν έχω άλλο παιδί».

Είπε ακόμη ότι η σύζυγός του, μίλησε στον πατέρα της 6χρονης και του είπε «καλά ρε άνθρωπε που είσαι;», με εκείνον να απαντά ότι είχε πάει να φορτίσει το κινητό του γιατί δεν είχε τηλέφωνο να ειδοποιήσει.

Πηγή: skai.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ