Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Οργισμένη ανακοίνωση των γονιών του 11χρονου που σκοτώθηκε σε σχολείο στις Σέρρες: Tι ζητούν

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μία οργισμένη ανακοίνωσή τους, οι γονείς του 11χρονου – που σκοτώθηκε από έκρηξη σε δημοτικό σχολείο των Σερρών – ζητούν άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων.

Για παροιμιώδη ανευθυνότητα των υπευθύνων του σχολείου στις Σέρρες – που επέτρεψαν να γίνουν επικίνδυνες εργασίες παρουσία μικρών παιδιών – κάνουν λόγο οι γονείς του 11χρονου, που έχασε τη ζωή του την περασμένη Δευτέρα.

Σημειώνεται πως το 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών όπου σημειώθηκε η φονική έκρηξη στον λέβητα και σκοτώθηκε ο 11χρονος Βασίλης θα λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 με προσωρινό σύστημα θέρμανσης-κλιματισμού σε κάθε αίθουσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η παροιμιώδης ανευθυνότητα των «υπευθύνων» του σχολείου, όλων των εμπλεκομένων παραγόντων του Δήμου Σερρών αλλά και όσων με εγκληματική αμέλεια εκτελούσαν εργασίες σε ώρα λειτουργίας του σχολείου για ένα προβληματικό δημόσιο έργο, είχε σαν αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν της απώλειας της ζωής του παιδιού μας, Βασίλειου – Μάξιμου.

Η οικογένειά του με βαθειά οδύνη ζητάμε την πλήρη δικαίωση της μνήμης του και την άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των υπευθύνων.

Σέρρες, 08/12/2022

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ