Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία εκφράζει βαθιά οδύνη για την απώλεια της Βάγιας Νέστορα, μετά τη δολοφονική επίθεση σε σπίτια τριών στελεχών της στη Θεσσαλονίκη.
Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφέρει ότι η επόμενη μέρα της τραγικής απώλειας βρίσκει την παράταξη με «αισθήματα βαθιάς οδύνης και ακλόνητης αποφασιστικότητας».
«Η μεγάλη οικογένεια της Παράταξής μας πενθεί. Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι κοντά στην οικογένεια Νέστορα. Στην Αφροδίτη, στον πατέρα της και στους δικούς της ανθρώπους», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Παράλληλα, η ΝΔ απευθύνει κάλεσμα σε στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ να συγκεντρωθούν σήμερα, στις 19:00, έξω από το ΓΝΘ Ιπποκράτειο, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της Βάγιας Νέστορα και να στείλουν μήνυμα κατά της τρομοκρατίας.
«Θα είμαστε όλοι εκεί. Δεν σας φοβόμαστε», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.