Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Μένουμε σπίτι – Βγαίνουμε νικητές: Το νέο συγκινητικό βίντεο της Πολιτικής Προστασίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με κεντρικό μήνυμα “Μένουμε σπίτι – Βγαίνουμε νικητές” και μουσική του Διονύση Σαββόπουλου, το νέο βίντεο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, μας καλεί να μείνουμε σπίτι για να νικήσουμε τον κορωνοϊό.

Με ένα νέο βίντεο που έχει κεντρικό μήνυμα “Μένουμε σπίτι – Βγαίνουμε νικητές”, σε μουσική και στίχους του Διονύση Σαββόπουλου (από το τραγούδι Περιβόλι), η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μας καλεί να μείνουμε σπίτι.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ εντάσσεται στη συνολική καμπάνια ‘Μένουμε σπίτι’, με στόχο την ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον νέο κορωνοϊό.

Το βίντεο είναι αρκετά συγκινητικό μιας και ξεκινάει με εικόνες άδειας Αθήνας, άδειων δρόμων, άδειων θεάτρων, γηπέδων, μαγαζιών. Στη συνέχεια εστιάζει σε όλους αυτούς που δεν έχουν σταματήσει να εργάζονται μέρα νύχτα όλο αυτό το διάστημα, έτσι ώστε να μην μας λείψει τίποτα. Από γιατρούς και νοσοκόμους, μέχρι υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ, ανθρώπους των δήμων και ντελιβεράδες.

“Ενωμένοι κάνουμε πάντα το καλύτερο. Και όταν τελειώσουν όλα αυτά -και θα τελειώσουν- ίσως να μην τα θυμόμαστε μόνο σε μια κακή στιγμή, αλλά σαν την ημέρα που είπαμε: “Κοίτα πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε”, τονίζεται -μεταξύ άλλων- στο σποτ της Πολιτικής Προστασίας.

Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα το ανάρτησε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας:

“Για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία, για κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό για την κοινωνία, από το σπίτι μας, μέχρι τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και της πολιτικής προστασίας: ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μένουμε σπίτι. Βγαίνουμε νικητές”.

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/3431599656857250/

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ