Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Καταγραφή ζημιών σε επιχειρήσεις στις πυρόπληκτες περιοχές του Βορείου Τομέα από την Λ. Κεφαλογιάννη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, κλιμάκιο της επιτροπής καταγραφής και αποτίμησης ζημιών της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα πραγματοποίησε αυτοψία σε επιχειρήσεις και επαγγελματικούς χώρους που επλήγησαν από τη δασική πυρκαγιά της 19ης Ιουλίου, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Λ. Κεφαλογιάννη.

Η κα Κεφαλογιάννη μαζί με τη Δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχάγια επισκέφτηκαν το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος «Όλυμπος» όπου η Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε και συνεχάρη για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους και σε αυτή τη «μάχη» τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος. Αμέσως μετά μετέβησαν στο Παίδων Πεντέλης, καθώς και στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, πραγματοποιώντας αυτοψία για καταγραφή ζημιών σε επιχειρήσεις και επαγγελματικούς χώρους.

 

 

«Από την πρώτη εκτίμηση προκύπτει ότι στο Βόρειο Τομέα οι ζημιές αφορούν κυρίως οικίες και όχι επαγγελματικούς χώρους. Προτεραιότητά μας αποτελεί η συνολική καταμέτρηση των ζημιών ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες με
στόχο να προωθηθούν όλα τα αιτήματα στις αρμόδιες υπηρεσίες της Κεντρικής Διοίκησης και να αποζημιωθούν όσες επιχειρήσεις επλήγησαν», δήλωσε η κα Κεφαλογιάννη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ