Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Με πολλές δυσκολίες οι εμβολιασμοί – Τι συμβαίνει με τα προγραμματισμένα ραντεβού – Αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί στο Παίδων Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Η κακοκαιρία Ελπίς έχει φτάσει στη χώρα μας και αναμένεται ότι θα εμποδίσει πολίτες να μεταβούν για τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού.

Έτσι μετά και την ειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία για αποφυγή των μετακινήσεων κλπ, στις περιπτώσεις που οι πολίτες δεν καταφέρουν να φτάσουν στο εμβολιαστικό κέντρο, έχει προβλεφθεί η δυνατότητα επαναπρογραμματισμου του ραντεβού, ενώ υπάρχει επάρκεια ραντεβού και εμβολίων για να αντικατασταθούν.

Αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί στο «Παίδων Πεντέλης» λόγω κακοκαιρίας

Αλλαγή στον προγραμματισμό εμβολιασμών στο Παίδων Πεντέλης λόγω της κακοκαιρίας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Λόγω της κακοκαιρίας και με στόχο την αποφυγή προβλημάτων στον εμβολιασμό των παιδιών, αποφασίστηκε οι εμβολιασμοί που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα 24/1 και μεθαύριο Τρίτη 25/1 στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27/1 και την Παρασκευή 28/1 στο Μega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας».

Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS στα κινητά τους τηλέφωνα για τη νέα ήμερα και ώρα του εμβολιασμού των παιδιών.

Αναβολή συνεδριάσεων υγειονομικών επιτροπών ΚΕ.Π.Α.

Σήμερα Δευτέρα 24/01/2022 συνεδριάζουν κανονικά οι υγειονομικές επιτροπές των ΚΕ.Π.Α. σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ, με εξαίρεση τις ακόλουθες:

  • υγειονομική επιτροπή Χαλκίδας
  • υγειονομική επιτροπή Θήβας
  • υγειονομική επιτροπή Κορίνθου
  • o δύο (2) υγειονομικές επιτροπές στην Αθήνα (Πειραιώς 181)

Αύριο Τρίτη 25/1/2022 λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν οι υγειονομικές επιτροπές των ΚΕ.Π.Α. σε όλη την Ελλάδα δεν θα συνεδριάσουν.

Οι πολίτες ενημερώθηκαν εγκαίρως για την αναβολή των προγραμματισμένων ραντεβού τους και θα υπάρξει εκ νέου προγραμματισμός για την ημερομηνία διεξαγωγής τους με άμεση προτεραιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ