Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Ε.Σ.ΑμεΑ.: “Διεκδικούμε μαζί” στους Δήμους Ν. Ιωνίας, Βριλησσίων και Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η υπηρεσία της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί» θα παρέχει πληροφορίες, ενημέρωση και υποστήριξη σε κάθε ενδιαφερόμενο στους Δήμους Ν. Ιωνίας, Βριλησσίων και Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Ειδικότερα:

  • Ο Δήμος Νέας Ιωνίας φιλοξενεί στο Κέντρο Κοινότητας, (Καρολίδου 4) τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», την Δευτέρα 9 Μαρτίου κατά τις ώρες 11.30-13.30.
  • Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Κέντρου Κοινότητας φιλοξενούν στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (Λεωφόρος Πεντέλης 62) τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», την Δευτέρα 9 Μαρτίου κατά τις ώρες 9.00-11.00.
  • Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (Αχαρνών 464 & Αγίων Αναργύρων, Νέα Χαλκηδόνα) θα βρεθούν τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», την Δευτέρα 9 Μαρτίου κατά τις ώρες 9.00-11.00.

Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ