Ενημερωτική δράση για τα ΑμεΑ στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

0

Αντιπροσωπεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) θα βρεθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου στο Ηράκλειο Αττικής προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στα ΑμΕΑ του Δήμου να ενημερωθούν για τα δικαιώματα και τις παροχές που μπορούν να διεκδικήσουν.

Η αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (1ος όροφος δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2 και Μαρ. Αντύπα) από τις 10.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι για να υποδεχθεί όσους πολίτες θέλουν να ενημερωθούν ή να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους. Σε περίπτωση αδυναμίας μετακίνησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα στο 2132000265 για να μιλήσουν με την αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας.

Η πρωτοβουλία είναι μέρος της δράσης της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», στο πλαίσιο της οποίας η Εθνική Συνομοσπονδία συμβάλλει στην ενημέρωση, στην ευαισθητοποίηση, στη διάχυση της πληροφόρησης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους και στην ενδυνάμωση της αναπηρικής οικογένειας.

Όσοι θέλουν να έρθουν σε επαφή με την ΕΣΑμεΑ οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου, μπορούν να το κάνουν στο τηλέφωνο 2109949837.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.