Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

ΔΕΗ: Σε αυτές τις περιοχές της Αττικής συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Αττικής μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας. Τα σοβαρά προβλήματα τα έχουμε στην Παιανία, Νέα Μάκρη, Χαλάνδρι, Παλλήνη, Βριλήσσια. Και σε άλλες περιοχές υπάρχουν σπίτια χωρίς ρεύμα και πιστεύω ότι στη σημερινή μέρα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα», δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Μανιάτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ επισήμανε ότι είναι δουλειά της Πολιτικής Προστασίας να συντονίζει τις υπηρεσίες όπου υπάρχει πρόβλημα προκειμένου τα συνεργεία της ΔΕΗ και της ΔΕΔΗΕ θα μπορούν να προσεγγίζουν τα σημεία που έχουν πέσει κολώνες ή κοπεί καλώδια. «Θα έπρεπε να γνωρίζουν το έμψυχο δυναμικό που υπάρχει για να μπορούν να συντονίζουν όλο αυτό που γίνεται».

Απαντώντας για το αν η λύση στο πρόβλημα που παρουσιάζεται σε κάθε χιονιά είναι η υπογειοποίηση των καλωδίων ο κ. Μανιάτης είπε ότι δεν είναι. «Είχαμε πρόβλημα σε πέντε γραμμές υπόγειων καλωδίων και η επιδιόρθωσή τους είναι πιο δύσκολη. Η λύση είναι συνδιαστική. Χρειάζεται τεχνογνωσία από ανθρώπινο δυναμικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ