Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

ΔΕΔΔΗΕ: Πού και πότε θα έχει διακοπές ρεύματος σήμερα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ποιες περιοχές και τι ώρες θα έχει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή σε αρκετές περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο των έργων συντήρησης, ενίσχυσης και αναβάθμισης δικτύων, όπως ενημερώνει η ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις Αχαρνές – Θρακομακεδόνες, στη Γλυφάδα, στου Ζωγράφου, στο κέντρο της Αθήνας, στη Νέα Ερυθραία, στο Μαρούσι, στο Παλαιό Φάληρο, στην Αρτέμιδα, καθώς επίσης και στη Σαλαμίνα.

«H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Και προσθέτει: «Για τον λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης. Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης».

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές:

deddie24

deddie241

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ