Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δίπλα στους άπορους ο Δήμος Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις



Συνεχίζεται από το Δήμο Πετρούπολης μέχρι και την  Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης εν όψει των Χριστουγένων. Συγκεκριμένα, ο Δήμος, μέσω της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, κλιμακώνει την προσπάθεια στήριξης και συμπαράστασης των οικονομικά αδύναμων πολιτών, οργανώνοντας μια σειρά διανομών τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.
Δικαιούχοι της πρωτοβουλίας αυτής είναι οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ
(Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους), αλλά και του προγράμματος αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και της Αποθήκης τροφίμων του Δήμου Πετρούπολης.
Με αυτό τον τρόπο ο Δήμος συνεχίζει την προσπάθεια ελάφρυνσης του “βάρους” από τις πλάτες των συνανθρώπων μας, στο μέτρο του δυνατού, που μαστίζονται από την κρίση και αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, ειδικά εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προκειμένου να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ