Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Δίπλα σε ευπαθείς πολίτες και αδέσποτα ο Δήμος Κηφισιάς καθ’ όλη την κακοκαιρία

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα Κέντρα Αγάπης και Φιλίας (ΚΑΠΗ)του Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο των έντονων καιρικών φαινομένων, ενημερώνουν τα μέλη τους ότι σε περίπτωση ανάγκης μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2132007100.

Ομάδα Εθελοντών είναι έτοιμη να συνδράμει το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας και να παρέχει βοήθεια εάν χρειαστεί στους ευπαθείς συμπολίτες μας μέσω της λίστας ευπαθών ομάδων που έχει δημιουργήσει η υπηρεσία.

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες Δήμου Κηφισιάς ακολούθησαν όλες τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Φτώχειας σχετικά με τους άστεγους και τους πολίτες που ζουν σε επισφαλείς συνθήκες στέγασης .

Ακόμη, ο Δήμος Κηφισιάς έχει ήδη μεριμνήσει -προμηθεύσει τους εθελοντές και τους υπεύθυνους των προσωρινών δομών του Δήμου με ικανή ποσότητα τροφών για τα αδέσποτα ζώα.

Σε ετοιμότητα η Επιτροπή Ζωοφιλίας Δήμου Κηφισιάς και το συνεργαζόμενο Κτηνιατρείο προκειμένου να παρέμβουν εάν προκύψει περιστατικό για αδέσποτο ζώο που χρήζει βοήθειας.

Ο Δήμος Κηφισιάς απευθύνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους να μεριμνήσουν για την προστασία των αδέσποτων ζώων που μπορεί τυχαία να βρεθούν στο χώρο τους, παρέχοντάς τους τροφή και νερό τις ημέρες που θα διαρκέσει η κακοκαιρία.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ