Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

ΑΣΕΠ-Αναμορφωμένοι πίνακες 3Κ: Απολύονται διοριστέοι και διορίζονται υποψήφιοι -Κάλεσμα σε Κινητοποίηση

Δημοσιεύθηκε

στις

“Απολύονται διοριστέοι και διορίζονται υποψήφιοι, μετά την δημοσίευση των αναμορφωμένων πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018 που δημοσιoποίησε το ΑΣΕΠ”. Αυτό αναφέρουν σε ανάρτηση τους, οι «Ενωμένοι υποψήφιοι» που έχουν συστήσει ομάδα και καλούν σε κινητοποίηση στα κεντρικά κτίρια του ΑΣΕΠ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας “Ενωμένοι υποψήφιοι” που καλέι σε κινητοποίηη στα κεντρικά κτίρια του ΑΣΕΠ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη:

«Αγαπητοί Διοριστέοι στους αναμορφωμένους πίνακες το ΑΣΕΠ αποφάσισε να απολύσει διοριστέους για να διορίσει υποψηφίους που δικαίωσε από αιτήσεις θεραπείας. Οι αιτήσεις θεραπείας δεν έχουν χρονικό περιθώριο, αυτό σημαίνει ότι κάθε τόσο θα απολύουν διορισμένους για να καλύψουν τα λάθη τους. Σε βάθος χρόνου κινδυνεύουμε όλοι συνάδελφοι! Μπορούν να διορίσουν όσους θέλουν να δικαιώσουν από αιτήσεις θεραπείας σε νέες οργανικές θέσεις και να τους αποζημιώσουν μέχρι την ανάληψη καθηκόντων τους. Οι διοριστέοι τών οριστικών αποτελεσμάτων δεν ευθύνονται για τα λάθη των ελεγκτών του ΑΣΕΠ.Ενωμένοι πρέπει να αλλάξουμε αυτή την αδικία! Όλοι στο ΑΣΕΠ Αθήνας & Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο 9:00!».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2673696762689148&id=1745329755525858

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ