Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Το πόθεν έσχες του παρουσιάζει σήμερα ο Σ. Κασσελάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ιδιαίτερης σημασίας φαίνεται ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι στο πλαίσιο της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει όλη την περιουσιακή του κατάσταση.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι ζητά το πόθεν έσχες του «το κόμμα που σας κλέβει τα χρήματα από το πορτοφόλι με την αισχροκέρδεια στα σουπερμάρκετ, που κάνει πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία με χρέη μισό δισ».

Κατόπιν προσθέτει πως «Ο πρωθυπουργός των 42 ακινήτων με τον μισθό του βουλευτή, ζητάει το πόθεν έσχες μου. Τους ρωτάς: Τι κάνετε για την ακρίβεια; Απαντούν: Πόθεν έσχες. Γιατί μοντάρατε και μπαζώσατε τα Τέμπη; Απαντούν: Πόθεν έσχες. Γιατί αφήνετε τα νοσοκομεία να καταρρέουν και την εγκληματικότητα να οργιάζει; Απαντούν: Πόθεν έσχες».

“Σας παρουσιάζω όλη μου την περιουσιακή κατάσταση”

«Λοιπόν, η στιγμή έφτασε. Στην ομιλία της Θεσσαλονίκης παρουσιάζω όλη μου την περιουσιακή κατάσταση», ανακοινώνει ο κ. Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να περιμένει έως την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από τον νόμο, «παρόλα αυτά, όλα θα είναι στη διάθεσή σας». «Όλα δουλεμένα. Όλα φορολογημένα στις ΗΠΑ, εκεί που έζησα. Κι εκεί, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, δεν μπορείς να είσαι “αδιευκρίνιστος” και να κυκλοφορείς ελεύθερα», τονίζει.

«Διάφανος μπροστά σας. Γιατί για να καθαρίσουμε την Ελλάδα μας, χρειάζεται να έχουμε πρώτα απ’ όλα καθαρές σχέσεις μεταξύ μας. Όλα στο φως», ολοκληρώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ