Πότε θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων σε μισθωτούς και ανέργους

0

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων στους ανέργους από τον ΟΑΕΔ, ενώ στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

Από τη Δευτέρα (9/12) θα ξεκινήσει να καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων 2019 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας από τον ΟΑΕΔ.

Επίσης, από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 θα ξεκινήσουν να προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων, καθώς και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων. Η καταβολή θα γίνει από τις 9 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Ιδιωτικός τομέας

Στις επιχειρήσεις δώρο Χριστουγέννων πρέπει να καταβληθεί μέχρι την 21η Δεκεμβρίου, αλλά επειδή φέτος πέφτει Σάββατο, θα πρέπει να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων έως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

Με την online εφαρμογή που έχει δημιουργήσει το ΚΕΠΕΑ, δίνεται η δυνατότητα στους εργαζομένους να υπολογίσουν μόνοι τους το δώρο Χριστουγέννων που δικαιούνται, πατώντας το  σύνδεσμο www.kepea.gr.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.