Ειδήσεις
Ηλεία: Απολογείται σήμερα ο δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής
Απολογείται σήμερα, 14 Ιουνίου, μετά τη σχετική προθεσμία που είχε λάβει, ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία, ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει πριν τη σκοτώσει με ένα κατσαβίδι.
Η κατάσταση στο χωριό Μυρτιά παραμένει έκρυθμη και οι φόβοι για βεντέτα είναι ορατοί, κάτι που εξάλλου φάνηκε από το κάψιμο του σπιτιού του 37χρονου την ώρα που κηδευόταν η ανήλικη.
Η απολογία του 37χρονου θα γίνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας. Εκεί θα μεταβούν ανακριτής και εισαγγελέας λίγο μετά τις 10:30, καθώς αποφασίστηκε να μη μεταφερθεί ο δολοφόνος στα δικαστήρια υπό τον φόβο λιντσαρίσματός του, όπως επιχειρήθηκε άλλωστε κατά την προηγούμενη μεταγωγή του.
Άρνηση 22 δικηγόρων να τον υπερασπιστούν
Στο μεταξύ, 22 δικηγόροι κλήθηκαν να υπερασπιστούν τον δολοφόνο της Βασιλικής, κανένας όμως δεν δέχτηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star.
Πρόκειται για δικηγόρους όχι μόνο από τον Πύργο και την Πάτρα, αλλά από όλη την Ελλάδα. Οι νομικοί αρνήθηκαν να τον υπερασπιστούν λόγω της αγριότητας του εγκλήματος με θύμα ένα παιδί, καθώς οι περισσότεροι εξ αυτών είναι γονείς.
Ένας ακόμα λόγος που θεωρείται ότι λειτούργησε αποτρεπτικά για τους δικηγόρους είναι το κύμα οργής εναντίον του 37χρονου δράστη και ο φόβος για αντίποινα. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο 23ος δικηγόρος δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.
Πάντως, δικηγόρος τελικά βρέθηκε για τον δράστη, καθώς ο 23ος συνήγορος που κλήθηκε να τον υπερασπιστεί στο δικαστήριο είπε τελικά το «ναι».
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν