Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Βόμβα επιτρόπου της ΕΕ για Καϊλή: «Δύσκολο να πιστέψω ότι δεν εμπλέκεται στο Qatargate»

Δημοσιεύθηκε

στις

Βόμβα έριξε η Πρόεδρος Επιτροπής της ΕΕ για τις Αραβικές Χώρες, Χάνα Νόιμαν η οποία δήλωσε για την εμπλοκή της Εύας Καϊλή ότι «είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι δεν εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση»

Μιλώντας στον Alpha, η κυρία Χάνα Νόιμαν είπε μάλιστα ότι είναι πολύ θυμωμένη με την Εύα Καϊλη. «Είμαι πολύ θυμωμένη διότι είχαμε πολιτικές διαφωνίες και ειλικρινά πίστευα ότι αυτές οι διαφωνίες είχαν να κάνουν με διαφορές συμφερόντων και όχι με το ότι εκείνη -όπως λέγεται- είχε δωροδοκηθεί». «Στο τέλος οι βελγικές αρχές θα φέρουν στο φως ολόκληρη την εικόνα. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι εντόπισαν πολλά μετρητά. Και βρήκαν πολλά μετρητά στο διαμέρισμα της Εύας Καϊλη. Είναι δύσκολο λοιπόν να πιστέψει κανείς ότι ούτε εκείνη ούτε ο σύζυγός της είχαν σχέση με αυτά τα μετρητά» συμπλήρωσε.

Η εμμονή με μια πριγκίπισσα του Κατάρ

Όπως περιγράφει η Χάνα Νόιμαν, της είχε κάνει κακή εντύπωση η εμμονή που έδειχνε η Εύα Καϊλή για μια υπόθεση με πρωταγωνίστρια μια πριγκίπισσα του Κατάρ. Όπως περιγράφει η ίδια, η κυρία Καϊλή την ανέφερε παντού, σε όλες τις συναντήσεις της, ακόμα κι αν αυτές είχαν να κάνουν με εντελώς άσχετα θέματα, όπως π.χ. την ανθρωπιστική βοήθεια.

«Η Εύα Καϊλή ήταν μέλος της αντιπροσωπείας μου και σε όποια συνάντηση είχαμε στη Σαουδική Αραβία, πάντα έθιγε το ζήτημα μιας πριγκίπισσας του Κατάρ που είναι υπό κράτηση με την βασιλική οικογένεια. Αυτό ήταν το μόνο ζήτημα για το οποίο μιλούσε σε όλες τις συναντήσεις…».

Όπως λέει η κυρία Νόιμαν, τότε, σκέφτηκε ότι μπορεί απλώς η κυρία Καϊλή να μην είχε ενημερωθεί σωστά για το θέμα της συνεδρίασης ή να μην είχε καταλάβει καλά τι συζητούσαν και πρόσθεσε με νόημα: «Εκ των υστέρων όμως, φαίνεται και αυτό κάπως ύποπτο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ