Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Βαριές σκιές στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στο Ηράκλειο Αττικής – Αποχώρησε ο Πρόεδρος της τοπικής Γιώργος Ματζώρος

Δημοσιεύθηκε

στις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Την αποχή του από τις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Αττικής ανακοίνωσε με επιστολή του ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Ηρακλείου Αττικής, κ. Γιώργος Ματζώρος.

Στην επιστολή του καταγγέλλει “μικροπολιτικούς σκοπούς” που στόχο έχουν τα “δημοτικά οφίτσια” και αποκαλύπτει “μαζική εγγραφή μη Ηρακλειωτών ψηφοφόρων” ώστε να καθοριστεί το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 24 Οκτωβρίου 2021.

Αναλυτικά, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Ηρακλείου Αττικής γράφει στην επιστολή του:

“Αγαπητοί μου συνδημότες, φίλες και φίλοι,

για μικροπολιτικούς και κυρίως ιδιοτελείς σκοπούς που εμφανή στόχο έχουν “τα δημοτικά οφίτσια”, δυστυχώς υποσκάπτεται κάθε υγιής προσπάθεια να συμμετέχουν οι Ηρακλειώτες με ίσους όρους στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών και χωρίς εξωγενείς παράγοντες, να εκλέξουν εκείνοι και όχι κάποιοι άλλοι, το συμβούλιο της τοπικής επιτροπής που θέλουν. Οι προκλητικές και απαράδεκτες προσωπικές μεθοδεύσεις κάποιων τοπικών στελεχών, με παλαιοκομματικές αντιλήψεις, για μαζική εισαγωγή-εγγραφή μη – Ηρακλειωτών ψηφοφόρων, δεν αρμόζει στo πνεύμα της μεγαλύτερης και ιστορικής πολιτικής παράταξης της χώρας.

Για λόγους δημοκρατικής και προσωπικής αξιοπρέπειας, ευαισθησίας και πολιτικού ήθους μα πάνω από όλα, για το καλό της παράταξης καθώς και της πόλης του Ηρακλείου Αττικής, ώστε το κλίμα να μην πολωθεί διαλυτικά, τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις κάλπες της 24ης Οκτωβρίου, θεωρώ φρόνιμο να απέχω από τις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες και να μη φέρω σε δύσκολη θέση τα υποψήφια μέλη που με στηρίζουν.

Χαίρομαι που η πόλη στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και αγαπώ, έχει τόση ζήτηση, όπου μέχρι και σήμερα η Τοπική μας, συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες σε εγγραφές νέων “μελών” αλλά και μεταφορών ψηφοφόρων, από όλην την επικράτεια, ακόμα και από το εξωτερικό προς το Ηράκλειό μας! Αυτό με τιμά και μου δίνει δύναμη για το μέλλον να συνεχίσω πιο δυνατά.

Δεν αποδέχθηκα ποτέ τη λογική των άκρων και του διχασμού, ούτε σε παραταξιακό, ούτε σε δημοτικό επίπεδο.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό μου, τους συνεργάτες και τα στελέχη, στα σχεδόν 4 χρόνια Προεδρίας μου, όπου ενωτικά και βάζοντας στην άκρη τα δημοτικά, ανασυντάξαμε τις δυνάμεις στην πόλη, με αποκορύφωμα τη νικηφόρα για την παράταξη εκλογική μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2019, κατά την οποία η Νέα Δημοκρατία στο Ηράκλειο βγήκε για πρώτη φορά νικήτρια στις κάλπες, σε όλες τις αναμετρήσεις των τελευταίων 40 ετών.

Εύχομαι στο νέο ΔΣ που θα συσταθεί να συνεχίσει ενωτικά με τον ίδιο ζήλο και θέρμη για το καλό της παράταξης και να την οδηγήσει σε νέες μεγάλες νίκες.
Με αυτές τις αρχές θα συνεχίσω πιο αποφασιστικά, με γνώμονα το καλό των Ηρακλειωτών, του Δήμου μας και της παράταξης.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Γεώργιος Θ. Ματζώρος

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ηρακλείου Αττικής.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ