Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

«AGORA Delivery»: Εντάχθηκαν στην πλατφόρμα οι επιχειρήσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συμμετέχει στην δράση στήριξης των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης με ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

H Περιφέρεια Αττικής με στόχο να ανταπεξέλθει άμεσα στην ανάγκη για e-shop που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού αλλά και οι αλματώδεις εξελίξεις της τεχνολογίας που αφήνει συχνά πίσω παραδοσιακές επιχειρήσεις, προχώρησε σε άμεσες δράσεις στήριξης παρέχοντας δωρεάν και για όλο το 2021 την πλατφόρμα “agora delivery”.

Ο δήμαρχος κ.Βασίλης Ζορμπάς ενδιαφέρθηκε από την αρχή για την συμμετοχή του Δήμου, κατόπιν πρόσκλησης από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη.

Όπως ήδη παρουσιάστηκε σε ειδική τηλεδιάσκεψη είναι ένα πολύ σημαντικό έργο καινοτομίας και σπουδαιότητας για τη στήριξη των επιχειρήσεων μέσω της δωρεάν παροχής ψηφιακών καταστημάτων για την ψηφιακή λειτουργία τους και σε συνθήκες πανδημίας. Αποτελείται από μια εφαρμογή για έξυπνα κινητά για τους καταναλωτές και μια πλατφόρμα e-commerce για τον έμπορο για ολοκληρωμένη παροχή ηλεκτρονικού καταστήματος άμεσα και εντελώς δωρεάν. Στην εφαρμογή παρέχεται η δυνατότητα για delivery ή και για παραγγελία με click away, με πληρωμή με μετρητά ή με τραπεζικές κάρτες, ενώ οι επιχειρήσεις που εγγράφονται δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος ή προμήθειες επί της παραγγελίας.

Εκτός από την εστίαση, η εφαρμογή περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες της λιανικής αλλά και υπηρεσίες.

Για τον σκοπό αυτό έχει προγραμματιστεί διαδικτυακή συνάντηση για ενημέρωση των εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης, με την ΕΝΕΒΑΠ και τον υπεύθυνο του προγράμματος εκ μέρους του δήμου Αγίας Παρασκευής, τον Αντιδήμαρχο Νεολαίας, κ.Νίκο Ζόμπολα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ