Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Μήνυμα Σταμέλου για την ανάρτηση των βάσεων

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμαρχος Καισαριανής κ. Ηλίας Σταμέλος στέλνει το ακόλουθο μήνυμα στους υποψηφίους σχετικά με την ανάρτηση των βάσεων:
“Σήμερα, ανακοινώνονται οι βάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δίνοντας ένα προσωρινό τέλος στην αγωνία χιλιάδων οικογενειών που προσδοκούν ένα καλύτερο μέλλον.
Οι επιτυχόντες που θα προετοιμαστούν για την εγγραφή στη σχολή επιτυχίας τους, θα ‘ρθουν αντιμέτωποι με ένα μαραθώνιο για την κάλυψη των αναγκών τους σε στέγη, σίτιση κ.λπ.. Μέσα από το ταξίδι της μόρφωσης και τις χαρές της ακαδημαϊκής ζωής, να τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο την κοινωνική αποστολή της επιστήμης τους, δένοντας την με τα “πρέπει” και τα “θέλω” του λαού μας.
Όσοι δε βρίσκονται μέσα στους επιτυχόντες να ατσαλωθούν για την επόμενη δοκιμασία, το επόμενο βήμα στη ζωή. Να μη δεχτούν από κανένα να τους πει ότι δεν αξίζουν ή δεν έχουν μέλλον. Ο αγώνας για την μόρφωση δεν έχει αποτυχόντες και είναι διαρκής.
Σε κάθε περίπτωση θέλω να ευχηθώ τόσο στους επιτυχόντες, όσο και στους μη επιτυχόντες καλή δύναμη, η ζωή ανοίγεται μπροστά τους. Από όποιο μετερίζι και αν βρεθούν χρειάζεται πείσμα, αντοχή και συλλογική πάλη για να βρουν τα όνειρα εκδίκηση.
Ως Δημοτική Αρχή θα παραμείνουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της παιδείας, για την υποστήριξη της νέας γενιάς και των λαϊκών οικογενειών στην αναμέτρηση με την ανεργία και τους ταξικούς φραγμούς”.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ