Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα μέτρα θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου [Βίντεο]

0

Ήταν κάτι γνωστό αλλά ήρθε και η επιβεβαίωση του υπ. Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος προανήγγειλε την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας πέραν της 6ης Απριλίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Φυσικά, άγνωστο παραμένει ακόμα το πότε θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς η ζωή στην Ελλάδα, καθώς δεν μπορούν να γίνουν ακόμα ασφαλείς εκτιμήσεις, με τους πιο αισιοδοξούν να μιλούν για τέλη Απριλίου και άλλους για ακόμα πιο μετά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» του OPEN TV ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι «τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου».

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

Αναφερόμενος στα αντισηπτικά, σημείωσε ότι σύντομα θα αντιμετωπισθεί το πρόβλημα  με αυτά και τόνισε ότι θα γίνουν τα πάντα για να υπάρχουν και μάσκες στην αγορά. «Η αισχροκέρδεια είναι κάτι ανήθικο. Γι’ αυτό και επέβαλα πρόστιμο 50.000 ευρώ σε συγκεκριμένα εταιρεία. Θα είμαστε αμείλικτοι με την αισχροκέρδεια», ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, 28/03/2020, στην εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει»

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.