Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Δείτε το προφίλ του Γιάννη Κεχρή

Δημοσιεύθηκε

στις

Είμαι ο Γιάννης Κεχρής, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθηνών, με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γ. Πατούλη. Ειδικεύτηκα σε μεγάλα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αμερικής, και εργάσθηκα στην Αγγλία, αποκομίζοντας τόσο την αμερικάνικη, όσο και την ευρωπαϊκή κουλτούρα.

Είμαι Γενικός Χειρουργός και Εντατικολόγος, Διευθυντής σε μεγάλο ιδιωτικό Νοσοκομείο.

Είμαι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και συμμετείχα ενεργά στη διαμόρφωση του προγράμματος υγείας της ΝΔ.

Παράλληλα όμως, είμαι και αυτοδιοικητικός για 14 περίπου χρόνια. Η μέχρι τώρα αυτοδιοικητική μου πορεία δείχνει ότι πάντα πορευόμουν με πυξίδα το συμφέρον του τόπου μου. Με τον ίδιο τρόπο θα πορευτώ και στην περιφέρεια.

Πιστεύω ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος στην αυριανή Διοίκηση της Περιφέρειας, τόσο λόγω της βαθειάς μου γνώσης στο χώρο της υγείας, όσο και της μακρόχρονης αυτοδιοικητικής μου εμπειρίας.

Δεσμεύομαι, να υπηρετήσω το όραμα της παράταξής μας, με ήθος, τιμιότητα και σκληρή δουλειά, στοιχεία που έχω αποδείξει σε ολόκληρη την επαγγελματική και αυτοδιοικητική μου πορεία.

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθηνών,  με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γ. Πατούλη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ