Ελάτε στην παρέα μας

Εθνικές Εκλογές 2015

Αιχμές Θεοδωράκη για τη σύμπραξη Τσίπρα-Καμμένου

Δημοσιεύθηκε

στις


Σήμερα στις 19:00 το απόγευμα θα συναντηθεί ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης με τον πρωθυπουργό κ. Αλέκη Τσίπρα με τον επικεφαλής του Ποταμιού να αφήνει σε δηλώσεις του αιχμές για τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Καμμένο.
Ειδικότερα ο κ. Θεοδωράκης τόνισε τα εξής: “Για πρώτη φορά η συγκρότηση μιας κυβέρνησης ανακοινώνεται από το αρχηγό του 6ου κόμματος. Δεν ξέρω για ποιους λόγους επιλέχτηκε αυτή η τακτική αλλά υπάρχει και ένα θέμα ουσίας. Ο κύριος Καμμένος εκπροσωπεί ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές απόψεις στην Ελλάδα και αναρωτιόμαστε, νομίζω όχι μόνο εμείς αλλά και χιλιάδες άνθρωποι που ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ, τι θα βγάλει αυτή η σύμπραξη του κυρίου Τσίπρα με τον κύριο Καμμένο. Σε κάθε περίπτωση το Ποτάμι είναι εδώ και δεν αλλάζει την αρχική του θέση και την αρχική του διαβεβαίωση προς τον Ελληνικό λαό. Θα αξιολογούμε κάθε φορά τις προτάσεις που θα κάνει η κυβέρνηση και θα είμαστε παρόντες για να πούμε είτε «Ναι», είτε «Όχι»”.
Ερωτηθείς σχετικά είπε ακόμα: “Αυτό που περιμένουμε από τον κύριο Τσίπρα είναι να κρατήσει τη χώρα στην ευρωπαϊκή της πορεία, να κρατήσει τη χώρα σταθερά στην Ευρώπη και να προωθήσει στην Ελλάδα μεγάλες αλλαγές, ριζικές αλλαγές, χωρίς κομματικούς ζυγούς. Αυτό περιμένουμε”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ