Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Στην Ένωση Δημοτών δεν υπάρχουν στρατιωτάκια”

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην ανοικτή επιστολή του επικεφαλής της “Ένωσης Δημοτών” και υποψηφίου δημάρχου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, κ. Λύσσανδρου Γεωργαμλή, με την οποία ευχαριστεί τους πολίτες για τη συμμετοχή του συνδυασμού στον β’ γύρο, αναφέρονται τα εξής:   “Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, στην εκλογική αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής.
Εμπιστοσύνη που μας έφερε στην επαναληπτική εκλογή της 25ης Μαίου, που θα κρίνει πολλά, αν όχι τα πάντα, για το Δήμο μας.
Σας κοιτάζω στα μάτια, όπως κάνω πάντα και σας διαβεβαιώνω ότι αυτή την εμπιστοσύνη δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ. Ούτε πρόκειται ποτέ να πάψω να είμαι ένας από σας.
Την επόμενη Κυριακή δεν διεκδικούμε τη νίκη για να κάτσουμε στις καρέκλες αλλά για να παλέψουμε για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.
Είμαστε απόλυτα ανεξάρτητοι. Δεν υπακούμε και δεν πειθαρχούμε σε καμία εντολή, είτε από κομματικά γραφεία προέρχεται είτε από οποιοδήποτε πρόσωπο.
Δεν θέλουμε να ανατρέψουμε κυβερνήσεις αλλά να κάνουμε καλύτερη την ενιαία πόλη μας. Την πόλη που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, την πόλη που ζουν τα παιδιά μας.
Στην παράταξή μας δεν υπάρχουν κομματικοί εγκάθετοι. Υπάρχουν άνθρωποι με πείρα και γνώση αλλά και νέα παιδιά που έχουν όρεξη να προσφέρουν.
Στην ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ δεν υπάρχουν στρατιωτάκια. Υπάρχουν ανεξάρτητες φωνές.
Φίλες και φίλοι
Δεν θέλουμε το γήπεδο της ΑΕΚ, μόνο γιατί είμαστε ΑΕΚτζήδες αλλά γιατί είμαστε βέβαιοι ότι η κατασκευή του θα σημάνει μια νέα εποχή ανάπτυξης για το Δήμο μας.
Την Κυριακή ας πάμε ενωμένοι στην κάλπη, σαν μια γροθιά. Και ας πούμε το μεγάλο ναι, στο μέλλον των παιδιών μας.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ