“Να βγούν σε κοινή θέα τα οικονομικά των υποψηφίων”

0

Να δώσουν στη δημοσιότητα τα οικονομικά και περιοσυσικά τους  στοιχεία καλεί τους συνυποψηφίους του ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς τονίζοντας πως ο ίδιος θα το κάνει ανεξαρτήτως της στάσης των πολιτικών τυου αντιπάλων. Η δήλωση του κ. Ζορμπά έχει ως εξής: “Ανέκαθεν πίστευα ότι οι πολιτικοί που ζητούν την ψήφο των πολιτών και είναι πιθανόν να διαχειριστούν δημόσιο χρήμα, δεν πρέπει να εξαντλούν την λέξη «διαφάνεια» σε κενά περιεχομένου λόγια και μάλιστα μόνο για τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Οφείλουν πρώτα απ΄ όλα οι ίδιοι να έχουν σε «κοινή θέα» την οικονομική και περιουσιακή τους κατάσταση.
Στο πλαίσιο της απόλυτης αυτής πεποίθησής μου, καλώ τους υποψήφιους Δημάρχους των άλλων Δημοτικών Παρατάξεων, να πρωτοπορήσουμε στο θέμα αυτό αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση, διάφανης και κρυστάλλινης ζωής.
Τους καλώ να καταθέσουμε έως τις 15 Μαρτίου 2014 , με επίσημα έγγραφα , τα οικονομικά και περιουσιακά μας στοιχεία, όχι μόνο το τι κατέχουμε αλλά και με ποιόν τρόπο αποκτήθηκε.
Εγώ θα το πράξω, ανεξαρτήτως του εάν και τι θα πράξουν αυτοί”.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.