Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Μ. Καρπέτας “Κάναμε τον αγώνα με τις πιο καθαρές κουβέντες”

Δημοσιεύθηκε

στις


Όταν πια επιβεβαιώθηκε η εκλογική νίκη του, ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, έκανε την παρακάτω δήλωση προς τους φίλους της παράταξης που είχαν συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο: “Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την προσπάθεια που κάνατε για την αναγνώριση και τη δικαίωση μίας πολύ δύσκολης προσπάθειας σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιπάλους στις εκλογές, για το υψηλό επίπεδο πολιτικού διαλόγου και αντιπαράθεσης που υπήρξε. Και συγκεκριμένα, τον Δημήτρη Τζίτζιφα, τον Στράτο Σαραούδα, τον Δημήτρη Περιβολαράκη και τον Μανώλη τον Πετάση. Και οι τέσσερις ήταν υπέροχοι και έπραξαν το σωστότερο και το πιο βασικό που πρέπει να κάνουν όσοι ηγούνται των κοινωνιών, διαπαιδαγώγησαν την κοινωνία με τον καλύτερο τρόπο και τους αξίζει ένας θερμός έπαινος και ένα θερμό ευχαριστώ.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τους δύο άλλους υποψηφίους και αναφέρομαι συγκεκριμένα στους επικεφαλής και όχι στους υποψηφίους του ή τους ψηφοφόρους. Εύχομαι και ελπίζω οι δύο επικεφαλής να συνεισφέρουν θετικά από εδώ και πέρα στα θέματα της πόλης.

Θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις για να μπορέσω να ανταποκριθώ με το καλύτερο τρόπο στην εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Αυτό που μου ανατίθεται σήμερα και για τα προσεχή πέντε χρόνια είναι χρέος και ευθύνη. Δεν είναι αξιώματα, είναι μία δύσκολη προσπάθεια από την οποία ελπίζω να βγει μία θετική συνεισφορά για την πόλη και την κοινωνία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους 44 ανθρώπους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μας και ιδίως αυτούς που δεν είχαν τη χαρά να εκλεγούν και μόχθησαν αυτήν την εβδομάδα περισσότερο και από αυτούς που εκλέχτηκαν.
Θέλω να ευχαριστήσω τους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας μας και όλους εσάς και σας εκφράζω τη συγκίνησή μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Υπερηφανεύομαι για ένα πράγμα. Ότι αυτό τον αγώνα τον κάναμε με τις πιο καθαρές κουβέντες έναντι πάντων. Και ήξερα ότι η αλήθεια πολλές φορές έχει κόστος, όμως πιστεύω ότι όσοι ηγούνται οφείλουν να λειτουργούν έτσι. Η νίκη έχει αξία όταν πετυχαίνεται με καθαρούς και ξάστερους όρους έναντι πάντων.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ