Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Μεγάλη νίκη του Νίκου Ζενέτου στο Ίλιον

Δημοσιεύθηκε

στις


Το 70% άγγιξε η «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος», που αναδείχθηκε ο μεγάλος  νικητής στο Δήμο Ιλίου αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Δημοτική Ισοπολιτεία του κ. Χρήστου Κααούκη που πήρε το 30,7%.

Ο επανεκλεγείς, για τρίτη συνεχόμενη φορά, Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος φανερά ικανοποιημένος και συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου, ευχαρίστησε θερμά τους συγκεντρωμένους συμπολίτες του για την έμπρακτη εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ίδιο και τους συνεργάτες του, τονίζοντας παράλληλα, τη μεγάλη ευθύνη που αυτή συνεπάγεται, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Με τα μάτια στραμμένα στην επόμενη ημέρα απηύθυνε μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, ενώ τόνισε τη βαρύτητα του εκλογικού αποτελέσματος ως μήνυμα νίκης της ακομμάτιστης Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ανοιχτή επιστολή του κ. Ζενέτου

“Σας ευχαριστώ θερμά, μέσα από την καρδιά μου, που για άλλη μια φορά μας τιμήσατε με την ψήφο σας ανανεώνοντας την εντολή σας για να συνεχίσουμε το έργο μας.
Αυτή η επιβράβευση αποτελεί για εμάς ξεχωριστή τιμή.
Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για την πόλη μας. Παράλληλα όμως, αυτή σας η εμπιστοσύνη
μaς γεμίζει ευθύνες απέναντι σε όλους εσάς. Γιατί το
πρόγραμμά μας δεν είναι μόνο όραμα. Είναι έργα. Είναι
συμβόλαιο τιμής για εμάς. Είναι σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή και στους πολίτες για τον κοινό μας στόχο:
Το Ίλιον της ανάπτυξης και της προοπτικής!
Τόσο οι συνεργάτες μου όσο και ο ίδιος δεσμευόμαστε ότι τη νέα αυτή πενταετία θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη της πόλης μας, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, με διαφάνεια, ήθος, χρηστή και νοικοκυρεμένη διοίκηση, διεκδικώντας δυναμικά όσα η πόλη μας αξίζει.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης θερμά, όλα τα μέλη της παράταξής μας, παλιά και νέα, καθώς και όλους τους υποψηφίους για το δυναμικό και νικηφόρο αγώνα.
Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, καθώς και την ομαλή λειτουργία του Δήμου μας, υπομένοντας τις δυσκολίες και το βάρος της προεκλογικής περιόδου.
Ωστόσο, φίλες και φίλοι, δεν υπάρχει χώρος για θριαμβολογίες και πανηγυρικούς λόγους.
Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους εδώ ενωμένους, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του παρόντος, αλλά και του μέλλοντος. Γιατί αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη μας για αυτήν την πόλη. Μας ενώνει το Ίλιον που οραματιζόμαστε, το Ίλιον που αγαπάμε!
Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μαζί και μαζί θα συνεχίσουμε!

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ