Μαρία Ανδρούτσου: “Ενωμένοι να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη”

0


Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου, που κέρδισε την επανεκλογή της στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με ποσοστό 57,29%, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής από το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Μαΐου που αποτελεί τη δικαίωση της επίμονης και κοπιώδους προσπάθειας μας αυτά τα 3,5 χρόνια που πέρασαν.

Οι συμπολίτες μας ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στην προσπάθεια αυτή και μας έδωσαν σαφή εντολή να συνεχίσουμε σύμφωνα με το πρόγραμμα που θέσαμε στην κρίση τους για την επόμενη πενταετία.

Αισιοδοξώ ότι η νέα θητεία μας θα είναι δημιουργική, δεσμεύομαι ότι θα είναι ανθρώπινη και πάντοτε κοντά στους πολίτες και πιστεύω βαθιά ότι στο τέλος της, ο απολογισμός θα είναι θετικός για την πόλη του Αγ. Δημητρίου.

Μαζί με τη δυνατή ομάδα των άξιων συνεργατών μου θα επιστρατεύσω κάθε δύναμη με στόχο οι προσδοκίες των κατοίκων του Αγ. Δημητρίου για την πόλη που ζουν, εργάζονται και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, να γίνουν πραγματικότητα.

Μέσα από την καρδιά μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είτε μας στήριξαν, είτε είχαν άλλη επιλογή και καλώ όλους τους πολίτες να είναι δίπλα μας στο δύσκολο αυτό έργο, κοντά μας κάθε στιγμή, να μας ασκούν κριτική, να συζητούν μαζί μας, να συμμετέχουν στις διαδικασίες διαβούλευσης και ενωμένοι να συνεχίσουμε να κάνουμε την πόλη μας διαφορετική και καλύτερη».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.