“Είναι σημαντικό ο Δήμος μας να έχει μια συνέχεια”

0


Παρών δηλώνει και τη νέα περίοδο ο απερχόμενος Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και ο συνδυασμός “Σίγουρα Βήματα”.
Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσαν προς τους πολίτες που τους ψήφισαν τονίζουν τα εξής:  
“Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα», Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης και οι συνεργάτες του εκφράζουν από καρδιάς  ευχαριστίες στο 48,5%  των πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης, που τίμησαν τον συνδυασμό μας με την εμπιστοσύνη της ψήφου τους.
Επιπλέον, συγχαίρει όλους τους συνδυασμούς που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία και δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης, για τον έντιμο προεκλογικό τους αγώνα και την εκπροσώπησή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που επέτυχαν.
Και ο κ. Χιωτάκης συνεχίζει ως εξής: “Η συνέπεια των λόγων μας την προεκλογική περίοδο, εκφράζεται στην πράξη μέχρι και την ανάληψη της νέας διοίκησης του Δήμου και όπως είναι αυτονόητο και το επόμενο διάστημα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Για τον συνδυασμό μας είναι σημαντικό ο Δήμος μας να έχει συνέχεια, η πόλη μας να κινηθεί σε ρυθμούς προόδου διαφυλάττοντας τη φυσιογνωμία της και το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη οι πολίτες, ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.
Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ο συνδυασμός της σύνθεσης, της συνέπειας και της συνεργασίας και με αυτές τις αρχές θα εκπροσωπούμε όλους  όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και τα επόμενα χρόνια στο νέο δημοτικό συμβούλιο”.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.