Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Άρης Βασιλόπουλος: “Δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ”

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο νέος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας, κ. Άρης Βασιλόπουλος, που συγκέντρωσε 8829 ψήφους (52,8%), στις πρώτες του δηλώσεις είπε τα εξής στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό κέντρο της “Δύναμης Πολιτών”: “Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι μία νίκη του προοδευτικού κόσμου. Είναι μία νίκη όλων εκείνων που έκλεισαν τα αυτιά τους στα εκβιαστικά διλήμματα που προσπάθησαν θα θέσουν στην πόλη μας. Είναι μία νίκη όλων αυτών που αντιστάθηκαν στις παρασκηνιακές πιέσεις που ασκήθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Είναι μία νίκη που αποδεικνύει ότι οι δημοκρατικές παραδόσεις και οι αγώνες στην πόλη μας παραμένουν ζωντανοί και επίκαιροι. Ξεκινήσαμε πάρα πολλοί λίγοι όμως πιστέψαμε στον εαυτό μας, πιστέψαμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε αυτήν την πόλη.
Στηριχθήκαμε κυρίως σε νέους ανθρώπους και το μεγάλο μας πλεονέκτημα που δεν κατάλαβαν ποτέ οι αντίπαλοί μας είναι ότι ήμασταν μία πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία κάθε ημέρα που γυρνούσε την πόλη μάθαινε και κάτι και προσπαθούσαμε να βελτιωνόμαστε.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες που στάθηκαν δίπλα μας και μας στήριξαν, δίνοντάς μας αυτοπεποίθηση, κουράγιο και την ελπίδα.
Σήμερα, δεν είναι το τέλος του ταξιδιού αλλά η αρχή. Πιστεύουμε πως έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα όμως δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας.
Δεσμευόμαστε ότι από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβουμε θα ξεκινήσουμε να προσπαθούμε να λύσουμε προβλήματα. Θα ζητήσουμε η συνεργασία ων υπόλοιπων παρατάξεων, καθώς θέλουμε να φέρουμε ένα νέο μοντέλο διοίκησης στο δήμο με τη συμμετοχή των πολιτών.
Θέλουμε να ασκήσουμε διοίκηση που θα στηρίζεται στη δύναμη των πολιτών, όπως ακριβώς είναι και το όνομά μας.”
 
Αναφορά στο γήπεδο της ΑΕΚ

Για το θέμα του γηπέδου ο κ. Βασιλόπουλος είπε: “Τις τελευταίες ημέρες πήγε να τεθεί ένα άτυπο δημοψήφισμα για το γήπεδο της ΑΕΚ. Θεωρούμε ότι η σημερινή νίκη είναι μία νίκη για την ΑΕΚ. Το δημοκρατικό κόσμο της ΑΕΚ, τον αντιφασίστα κόσμο της ΑΕΚ. Τον κόσμο της ΑΕΚ με τον οποίο βρεθήκαμε στη Γένοβα και γενικά έχουμε δώσει πολλούς αγώνες τα τελευταία χρόνια. Διαβεβαιώνω τον κόσμο της ΑΕΚ ότι δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην ανέγερση του γηπέδου. Ενός νέου γηπέδου με σεβασμό στην πόλη που να μπορεί να δεθεί αρμονικά με τη ζωή της και να την αναβαθμίσει”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ